• 2141, Csömör Major u. 31. / hrsz.:0184
  • +36 20 9999 185
Linkedin ico Twitter ico Facebook ico

KCR Daru bérlés és kölcsönzés

Milyen szituációkban veheti nagy hasznát a KCR darus autóknak?

  • ha 10 vagy több tonnás terhet kell megemeli, vagy szállítani.
  • ha a közúton kellene vagy nagy távolságra elszállítani az árut, majd ott lepakolni.
  • ha konténerszállítási feladatokra keres önrakodós kcr darut, vagy esetleg két konténer szállítását szeretné kivitelezni egyetlen autóval vagy pótkocsi-kiegészítéssel.
  • ha nagyon hoszú a szállítandó rakomány.
  • ha több mint 9 méteres hosszal rendelkező anyag, súly kcr daruzása és elszállítása a cél.
  • ha folyamatossan gondot okoz az Önnek, hogy korlátozott forgalmú övezetbe történő behajtási hozzájárulások igénylése, és városi szállításra valamint rakodásra keres megfelelő kcr darut.
  • ha 3 méter vagy magasabb magas áruk szállítására is alkalmas önrakodós kcr darut keres.

A KCR darus belföldi szállítás megoldja a szállítási és rakodási feladatokat!

A szerkezetek szerelése, gépek áthelyezése, rakományok járműről- járműre történő átrakása során kcr daru autóval, de akár fáknak a kiemelésére, raklapos áruk fuvarozása, faházak szállítása és lepakolása, trafóházak szállítása és számos élethelyzetben szükségünj lehet egy komplexeb megoldásra.

 

Ebben az Ön partnere a Konrád Daru Kft!
Rólunk:

KCR darujaink megfelelő műszaki színvonalát folyamatos karbantartással és fiatal gépek beszerzésével tudjuk biztosítani. KCR darujaink kezelését jól képzett, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak végzik, ami garanciát jelent szolgáltatásunk kifogástalan minőségére. Kollégáink több ezer balesetmentes emelést hajtottak végre az elmúlt évtizedek során.

Cégünk filozofiájának az alappillérei: szakértelem, megbízható és precíz munkavégzés, valamint a minőség, amely szolgáltatási folyamatunk összes lépését lefedi. Ezt a szemléletet követik munkavállalóink, és ezt nyújtjuk partnereink felé is. Cégünk fő célja a megrendelői körének minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása és a vevői elégedettség folyamatos erősítése. Soha nem lehetünk elégedettek addig, amíg ügyfeleinknek olyan megoldást nem tudunk nyújtani, amely valóban a legmegfelelőbb számukra és teljes mértékben ki nem elégíti felmerült igényeket!

KCR daru árak:

A KCR darus autókkal Önnek pénzt és időt spórolunk

Darusautóinkkal biztosítjuk Önnek a szállítás valamint a fel- és lerakodás biztonságos kivitelezését. Valamint időben történő megvalósulását.

Nincs szüksége arra, hogy külön darut vagy embereket rendeljen egy rakodáshoz.

Így nem kell külön munkabért fizetnie, valamint összehangolni a munkameneteket. Az esetek többségében kézi rakodókra sem lesz szüksége.

Az önrakodós autók a teherfuvarozás tehermentesített és gördülékeny kivitelezését valósítják meg. Önrakodós (KCR) darus teherautókkal vállaljuk a komplex szállítást Önnek.

Milyen költségei vannak a KCR daru bérlésnek?

A KCR daru árak jóval kedvezőbbek mind ha saját magunk vásárolnánk meg az KCR darut. Egy új daru ára több száz millió forint is lehet, ezzel szemben a KCR daru árak a több tízezertől pár száz ezer forintig terjednek.

Mielőtt döntetnénk elötte érdemes körülnézni az árakról a piacon!

KCR daru bérlés és kölcsönzés, akciós árak!

Ha autódarura van szüksége akkor Konrád 1991 óta!

Autódaru bérlés üzenetküldő