• 2141, Csömör Major u. 31. / hrsz.:0184
  • +36 20 9999 185
Linkedin ico Twitter ico Facebook ico

Autódaru bérlés

Mi segítünk Önnek!
Levesszük válláról az emelés terheit!

Milyen esetekben lehet szüksége autódaru bérlésre?

Autódarura nagyon sok esetben lehet szükségünk. Leggyakrabban építkezéseken találkozhatunk velük. Akár téglák, beton elemek, fa gerendák emeléséről van szó, akár konténerek mozgatásáról, az autódaru bérlés tökéletes megoldás mindenkinek. Ha építkezik, vagy ha társasházak kivitelezője, biztos, hogy szüksége lesz rá.


Manapság gyakori az is, hogy nem klasszikus módon építkezünk, hanem előre gyártott készházra esik a választásunk. Amerikai mintára nagy divat a téliesített, hőszigetelt faház, vagy a gerendaház is. Mind az előre gyártott elemek, mint a gerendák emeléséhez tökéletes választás.

Konténerházak

A konténerházak, üzletek telepítéséhez is szükséges egy jó autódaru, hiszen ezeknek mozgatása is megoldható vele. Ha pedig cége óriásplakátok vagy cégtáblák telepítésével foglalkozik, autódaruval azok emelését is könnyű megoldani. Villanyoszlopok, transzformátorok telepítéséhez, vagy ipari klímaberendezések mozgatásához is praktikus.

Alkalmi csarnokok mozgatása

Ezen kívül azonban még számos olyan feladat adódhat, amikor mozgatni, emelni kell valami igazán nehezet: csöveket, kútgyűrűt, kéményt, alkalmi csarnok vagy sátor elemeit, színpadot – ilyenkor az autódaru bérlés kiváló megoldás lehet.

Mi is tulajdonképpen az autódaru?

Az autódaru egy olyan nehézgép, ami nagyméretű, súlyos tárgyak emeléséhez és mozgatásához használatos. Nem ugyanaz, mint a gólyadarus autó, ami szállításra is alkalmas! Az autódaru olyan nagy teljesítményű daru, ami rakományt emel - de nem képes szállításra.

Mért ajánljuk az autódaru bérlést?

Általában jobban megéri, mintha megvásárolná. Az új autódaru árak csillagászati, használt állapotban is nagyon drága. Emellett akkor éri meg, hogy autódarut vegyünk, ha ki is van használva. Ha nem folyamatosan, hanem csak időnként, vagy bizonyos munkafázisokban van rá szüksége, jobb bérelni, mint megvenni.

Az is egy fontos szempont, hogy nem kell folyamatosan időt, pénzt és energiát fektetni az autódaru szervizelésébe, karbantartására. Nem szükséges szakembert foglalkoztatnia, aki jól és helyesen, professzionális módon tudja kezelni. Így pénzt spórolhat, ami fontos.

Ha gépeket, gépparkot tart fent, szüksége van egy zárt telephelyre, amely biztonsági rendszerrel védett. Sőt, adott esetben akár biztonsági szolgálatot sem árt fenntartani, hogy nehogy eltűnjenek az igen nagy értéket jelentő gépkocsik, nehézgépek.

Megkönnyíti a dolgát az autódaru bérlés Budapest.

Miért érdemes tőlünk bérelni?

Saját gépparkkal rendelkezünk. Ha nem biztos a dolgában, akkor mielőtt döntene, látogasson el hozzánk, és tekintse meg modern és megbízható daruink választékát!

Régi és megbízható cég vagyunk. Referenciákat tudunk mutatni, jó hírünk van a szakmában. Ismerjük a daruk minden típusát. Vázolja fel nekünk, mi a megoldandó feladat, és mi mindenre választ adunk! Segítünk kiválasztani a munka tekintetében leghatékonyabb darut, autódarut. Felmérjük azt is, hogy mennyi időre szükséges Önnek az autódaru bérlés.

Figyelünk arra, hogy a határidőket betartsuk. A megbeszélt időpontra a helyszínre megyünk az autódaruval, és időre elvégezzük a feladatot.

Adott időszakra biztosítjuk a munka ellátásához szükséges személyzetet. Megbízható, profi darukezelő fogja megoldani, hogy minden a legoptimálisabban, a legrövidebb idő alatt, kitűnően sikerüljön. 

Autódaru bérlés Budapest, autódaru bérlés árak

Miért vegye igénybe autódaruinkat?

…mert az építkezések során a terhek emelését, süllyesztését, vízszintes mozgatását egy autódaruval könnyedén megoldhatja.

..mert autódaru kölcsönzéssel nem kell számolnia egy saját autódaru fenntartásával.

…mert így csak az autódaru bérlésére kell költenie, annak fenntartásra nem.

..mert a feladat elvégzése után nem kell azzal számolnia, hogy hová is fogja tenni telephelyén a nem mindennapos használatra szánt autódarut.

…mert így nem kell egyszerre nagy összeget kifizetnie egy olyan gépért, melynek ára még hosszútávon is beláthatatlan időn belül fogja csak az árát megtéríteni.

Ha autódarura van szüksége akkor Konrád 1991 óta!

Autódaru bérlés üzenetküldő