• 2141, Csömör Major u. 31. / hrsz.:0184
  • +36 20 9999 185
Linkedin ico Twitter ico Facebook ico

Daru bérlés

Miért éri meg egy cégnek a daru bérlés?

Nagyon sok cégnek van szüsége az építőiparban darura. Azonban, a legtöbb cég nem engedheti meg magának, hogy darut vásároljon. A daru árak nagyon magassak ahhoz, hogy egy átlag cég ki tudja termelni. Ezzel szemben a daru bérlés árak jóval kedvezőbben és nagyon könnyen beépíthető a rendelkezésre álló tőkébe. Sok esetben, ha hoszabb eggyütmüködési szerződést írunk alá azzal a céggel akitől bérelni fogjuk a darut, akkor akár még jóval kedvezőbb daru bérlés árakat is ki tudunk alkudni.

 

De vajon miért nem éri meg a saját daru vásárlása?

Egy autódaru vételára körülbellül 200 millió forint is lehet használtan.  Ezzel szemben a daru bérlés árak, jóval kedvezőbbek. Még azok nagy cégek is nagy projetjeikhez is szívessen bérelnek néhány hónapra autódarut, nem hogy a kisebb projektekhez. Egy új vagy egy használt daru vásárlása a cégeknek hosszú évek alat sem hozná be az árát. Ráadásul, ha kivitelezőként dolgozik, akkor Ön nem is tudhatja, hogy megéri-e a autódaru bérlés vagy pedig nem.  

A daru bérlésnek több előnye is van. Nincsen karbantartási sem fentartási kötség.

Ezen fellül a daru bérléssel elkerülheti:

  • a felesleges költséget,
  • a felesleges helyfoglalaást, ahol a darut tárolná.

A daru bérlés árak nagyon kedvezőek, érdeklődjön róluk elérhetőségeinken!

Miért nem éri meg darut „kölcsönkérni”?

Az élet hozhat olyan helyzetet, hogy barterbe, vagy kapcsolatok által „kölcsönbe” kérhet egy-egy darut egy adott munkára. Azonban minden esetben ki lesz szolgáltatva mások „ütemtervének”. 
A bérleti díj, vagy a megegyezés végeredménye sem biztos, hogy úgy alakul, ahogy az Önnek kedvező.

Ráadásul nem biztos, hogy az innen-onnan szerzett daru megfelelő-e lesz az Ön feladatához, vagy annak addigi karbantartása egészen biztosan biztonságos és megbízható használatot fog eredményezni.

Márpedig Ön az emberei egészségéért is felel a projekt helyszínén.

Ön is rakodási gondokkal kűzd minden munka esetében? Itt a megoldás! Daru bérlés!

Az építkezéseknél és a szerkezetfelépítéseknél olyan nagyméretű szerkezeti elemek mozgatását követeli meg napi szinten, mely speciális munkagépek igénybevételét követelik. Ezt tudhatja Ön is, hogy számos projektet illetően rendszeresen arra kerül sor, hogy innen-onnan kölcsönkérjünk egy munkagépet, illetve darut. Netán elgondolkodott azon, hogy egy saját darut vásároljon. Vagy csupán csak egy ajánlat alapján döntöt a daru bérlés mellett egy adott cégnél, mert olcsók. És ennél nem kell több Önnek sem!

Kedvező  daru bérlés árak!

Ha autódarura van szüksége akkor Konrád 1991 óta!

Autódaru bérlés üzenetküldő