• 2141, Csömör Major u. 31. / hrsz.:0184
  • +36 20 9999 185
Linkedin ico Twitter ico Facebook ico

Cégünkről

A Konrád Daru 1991-ben alakult. Cégünk folyamatosan gyarapodott. Szolgáltatásainkat az elmúlt évtizedekben mindig az Önök igényeihez szabtuk. Így elmondhatjuk, hogy jelenleg évi 400 autódarus projectben veszünk részt.

Jelenleg családi vállalkozásként működünk: az alapító, Konrád Gábor mellett ifjabb Konrád Gábor is tulajdonosi hányaddal rendelkezik, és részt is vesz a dolgos hétköznapokban.

Gépparkunkat az évek alatt a karbantartás mellett folyamatosan fejlesztettük. Az autódaru bérlés az egyik legfontosabb, megrendelőink által a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásunk.

Autódaru bérléskor természetesen nemcsak a járművet biztosítjuk, hanem a munka elvégzéséhez szükséges személyzetet is. Jelenleg tíz fő jól képzett nehézgépkezelő alkalmazottal állunk megrendelőink rendelkezésére. A modern autódaruk mellett nemcsak cégünk több évtizedes múltja, de a jól képzett, szakmai gyakorlattal rendelkező alkalmazottaink is garanciát jelentenek.

Rugalmasságunkat, megbízhatóságunkat évi 500 elégedett ügyfél, 500 pozitív visszajelzés is bizonyítja. Ha autódaru kölcsönzésre van szüksége, ne habozzon: keressen minket bizalommal! 

Ha autódarura van szüksége akkor Konrád 1991 óta!

Autódaru bérlés üzenetküldő